Wanneer moet ik naar de dokter omtrent spataderen ?

Geüpdated op 10 september 2018

Als u twijfelt over de gezondheidstoestand van uw venen of de eerste uitgezette venen zijn al tevoorschijn gekomen, dan zou u onze arts moeten raadplegen die gespecialiseerd is in veneuze aandoeningen (aderspecialist of fleboloog) om dit te onderzoeken. Ik laat je graag kennis maken met onze fleboloog, dokter Anthone. 

Veneuze ziekte

Naast de spataders zelf, kunnen zich tekenen voordoen van een gevorderde veneuze ziekte : ontsteking, pigmentatie, verharding van de huid en open wonden die slecht genezen. In deze gevallen moet u zonder twijfel en zo snel mogelijk een afspraak plannen met onze arts voor een nauwkeurig onderzoek en diagnose. Dankzij de moderne pijnvrije beeldvormingstechnieken, zoals duplexonderzoek, kan onze arts snel zien wat de gezondheidstoestand is van uw venen en kan zij bepalen of een behandeling nodig is.

Dokter Anthone, arts bij Art Medico Clinic

Voor een juiste diagnose en professionele behandeling werkt Art Medico Clinic samen met esthetische arts Dokter Anthone. Dokter Anthone studeerde in 2001 met grote onderscheiding af aan de Vrije Universiteit Brussel. Vanaf 2012 heeft dokter Anthone zich toegelegd op de esthetische geneeskunde. Hiervoor heeft ze deel genomen aan nationale en internationale congressen, workshops en trainingen. Ze volgde een post-graduaat opleiding aan Queen Mary Universiteit te Londen en de Universiteit van Nice.

Voor wie is sclerotherapie geschikt?

Elke maand voorzien wij tijd voor een aantal gratis intake-gesprekken. Neem dus gerust contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Image

Farah Bourakadi

Directeur - Huidtherapeute Gent

Al jaren verdiep ik me in huidverzorging. Jarenlang ging ik langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers. Ik werk mee in een gereputeerd medisch kabinet dat voortdurend nieuwe tests uitvoert en op zoek gaat naar nog betere toepassingen. Ik mag met gepaste trots zeggen dat ik nu aan het hoofd sta van mijn eigen multidisciplinaire privékliniek.

Lees meer